Diensten.

Bij Trapgat Behangen bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van behang. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Ontdek onze diensten en prijzen per m2.

Behang aanbrengen

Ons team kan renovlies behang aanbrengen op trappen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief hoogwaardig 150 gram behang van het merk Intervos. 

Aanbrengen + sauzen

Voor een super strakke afwerking moet je het pakket kiezen inclusief renovlies schilderen. Populaire kleuren om renovlies in te schilderen zijn 9016 en 90106 witte latex.

Totaal pakket A+

Een compleet pakket dat nodig is wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen je muren egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Moeten wij nog oud behang verwijderen ?

Het komt wel eens voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In veel gevallen moeten wij eerst het oude behang verwijderen. Voor ons natuurlijk geen enkel probleem! Wij kunnen zelfs tegen lage tarieven glasvezelbehang verwijderen of renovlies verwijderen.

Muur behangklaar maken

Niet elke muur is egaal. Dit is dan ook de reden waarom wij een nauwe samenwerking hebben met www.stukadoorinhuren.nl. Altijd gladde muren!

100% Vakwerkgarantie

Vanwege 20+ jaar ervaring van Bouwsector Nederland, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het laatste nieuws bij Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je een nieuwbouwwoning en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven