Over ons.

Al tientallen jaren zijn wij een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Jaren geleden was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. ​ Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Je leest regelmatig online dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Trapgat laten behangen besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus professionals in! Deze leveren strakke wanden op die gestuct lijken.

Enkele Teamleden

Geert van Trapgat Behangen.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren

Luis van Trapgat Behangen.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt bij Steigerbouw en andere aangesloten bouwbedrijven.
Sander van Trapgat Behangen.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Start binnenkort je Nieuwbouwproject ?

Het team van Wat Is Renovlies Behang kan je op veel manieren helpen. Zo kun je stucwerk laten schuren en natuurlijk besparen op schilderskosten.
 
Wil je onze hulp en betaal je graag schappelijke prijzen? Contact ons dan direct!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven